Activitati

Asociatia face cunoscut ca oricare companie teatrala, grup muzical (jazz, rock, muzica clasica, tinere talente muzicale), pictori, sculptori, art-designeri, dansatori sunt bineveniti in “casa muzelor” pentru performarea reprezentatiilor lor.

Asadar, in perioada urmatoare Museion va face publica intentia sa de a invita tineri artisti mai mult sau mai putini consacrati dornici sa faca cunoscuta arta lor publicului brasovean. De asemenea prin intermediul Museion, actorii Teatrului Strada vor invita studentii si elevii interesati la o sesiune de workshop-uri teatrale menite sa deschide gustul tinerilor pentru actul teatral. Promitem ca cei mai buni si cei mai talentati dintre cursanti vor putea intra in trupa noastra!

In general, Museion, conform statutului sau juridic, este deschisa oricarei activitati culturale ( lansari de carte,expozitii, spectacole artistice, organizari si co-organizari de evenimente si festivaluri cultural-artistice, impresariat artistic, turnee, redactari si implementari de proiecte culturale menite sa ridice nivelul cultural al orasului nostru). Pentru moment activitatea Asociatiei este directionata pe activitatea artistica a trupei teatrale Teatrul Strada.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *